Over ons

SD Cars is ontstaan uit een passie voor mooie wagens. Sinds de verhuis naar onze nieuwe zaak op een toplocatie in Rotterdam hebben we een wagenpark opgebouwd waarbij kwaliteit steeds de maatstaf is. We bieden een ruim occasions aan van topmerken als Audi, BMW, Mercedes, Porsche en Landrover. Of droomt u eerder van een Jaguar, Bentley of een Aston Martin? Ook dan is SD Cars uw vertrouwde partner.

Jonge occasions met een lage kilometerstand én een competitieve prijs, dat is onze specialiteit. We kiezen enkel voor die wagens met de beste prijs-kwaliteitsverhouding: wagens die in het oog springen, zowel op vlak van looks als van uitrusting, maar toch betaalbaar zijn. We volgen het aanbod op de Nederlandse markt permanent voor u op en garanderen u zo steeds een competitieve prijszetting, met een aanbod voor ieders budget.

Ook na de aankoop van uw droomwagen kan u uiteraard rekenen op onze uitgebreide service. We werken met een klein team dat garant staat voor een persoonlijke aanpak. Gedreven door passie en vakkennis bieden we een antwoord op al uw vragen.
Kwaliteit, service en een persoonlijke aanpak: daar kiezen we ook in de toekomst voor.

Hopelijk tot binnenkort!

“Ons doel is kwalitatief hoogwaardige auto’s leveren aan tevreden klanten. U bent van harte welkom om in een informele sfeer over uw wensen en gedeelde passie voor auto’s te praten en eens rustig rond te kijken”
Showroom
Dotterbloemstraat 5B
3053 JV Rotterdam
KVK Nummer : KVK 70307660
BTW Nummer : NL85.82.50.871